Administratiekantoor Almere, FlevolandAdministratiekantoor Almere
spacer
image
image

> Links > Formulieren

Formulieren, administratiekantoor voor het MKB in Almere, Flevoland

Administratiekantoor OAO, formulieren voor startende ondernemers

Bent u van plan de uitdaging als zelfstandig ondernemer aan te gaan? Om u als ondernemer of ZZP-er aan te melden bij de belastingdienst is een formulier beschikbaar. Om het u als starter gemakkelijk te maken hebben wij daarnaast een aantal van de meest voorkomende formulieren van de belastingdienst op onze site opgenomen.

Door op de link te klikken wordt het door u gekozen formulieren geopend. U kunt het geopende formulier invullen, afdrukken en aan de belastingdienst verzenden. Heeft u hulp nodig bij het invullen, dan kunt u contact met ons opnemen en wij helpen u uiteraard graag bij het invullen van het formulier.U wilt een Eenmanszaak, Vennootschap onder Firma (VoF) of Maatschap starten? Gebruik dit formulier om u aan te melden bij de belastingdienst. Heeft u een Verklaring Arbeidsrelatie (VAR) nodig? Gebruik dit formulier om de verklaring aan te vragen bij de belastingdienst.
Gaat u (direct) personeel in dienst nemen? Gebruik dit formulier om u aan te melden bij de belastingdienst. Wilt een aanvraag "geen privé-gebruik auto" indienen? Gebruik dit formulier om uw aanvraag bij de belastingdienst in te dienen.
Wilt u informatie over uw administratie en de fiscale bewaarplicht? Gebruik dit formulier om de brochure te bekijken. Wilt u het gehele starterspakket bij de belastingdienst bekijken? Bezoek deze link om het gehele pakket te bekijken.


Wilt u meer weten? U kunt via onze contactpagina contact met ons opnemen. Wij zullen uw bericht zo spoedig mogelijk behandelen. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch benaderen. Wij praten graag verder met u over onze voordelen voor u.


image


image
image